Aplicatii

 

 

Majoritatea aplicatiilor disponibile pe iOS, se regasesc si pe platforma android.

Am mai spus si am sa o mai spun…suntem in era vitezei, unde lumea vrea sa faca orice lucru cat mai rapid, indiferent ca este vorba despre o cautare banala pe internet sau aflarea unor informatii importante pentru serviciu…etc.

Acum cativa ani, omul ce detinea un “smartphone”, il folosea in primul si in primul rand pentru calendar.Adica pentru a organiza fiecare eveniment, pentru a isi nota zilele de nastere ale prietenilor…etc.

Acum, se vor aplicatii cat mai multe si diversificate.Pentru vreme, pentru horoscop, pentru bancuri, pentru organizarea veniturilor, pentru organizarea timpului…si asa mai departe.Putem continua lista, pentru ca in android market sunt disponibile peste 370.000 de aplicatii.

Daca sunteti putin nehotarat in privirea trecerii de la iOS la android, si vreti sa fiti sigur ca aplicatiile pe care le folosesti cel mai des pe iPhone exista si in andorid, puteti scrie intr-un comentariu mai jos care apliatie anume ati dori sa stiti daca se ragaseste si in andorid market.

Accept si o lista, iar cele care mi se par cele mai importante le voi posta mai jos, pentru a nu fi nevoiti sa le cautati in comenterii.

Leave a comment